banner564

Lider değişti

Girne Satranç Turnuvası dördüncü tur karşılaşması önceki gün yapılan maçlarla tamamlandı.

Lider değişti
banner598
Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sn Şahap Aşıkoğlu Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği  Girne Bölgesi  5. Satranç Turnuvasının dördüncü turuna konuk oldu. Turnuva öncesi yaptığı kısa konuşmada satrancın önemine değinen  Şahap Aşıkoğlu “eğer görevimde başarılıysam bunda satancın payı büyüktür” dedi.
Turnuvanın dördüncü ayak karşılaşmalarında Mehmet Yasa’nın takım kaptanlığını yaptığı Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı Lider Girne Deniz Plaza Satranç Takımını bir puan farkla yenerek liderliğe yükseldi. Bir asansör firması olan  Schindler Satranç Takımı turnuvanın güçlü takımı Çatalköy Belediyesi  Satranç Takımını  iki puan farkla yenerek haftanın en iyi avarajını  yapan takım olarak haftanın takımı oldu.
Turnuvanın en iddialı takımları olan  BSW Computer   Satranç Takımı ile  Girne Adidas  Satranç Takımı berabare kalırken ;    Dimes  Satranç Takımı ile Emekli Subaylar Derneği  Satranç Takımı arasındaki çekişmeli  mücadelede gülen taraf  Dimes  Satranç Takımı oldu.              

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473