banner564

Lig zor başladı

Lig’in ikinci haftasında YeniBoğaziçi’ne mağlup olan Göçmenköy’de, Bağcıl hazırlıkları başladı

Lig zor başladı
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

Lig’e deplasmanda Düzkaya galibiyetiyle başlayan ardından geçen hafta kendi sahasında YeniBoğaziçi’ne mağlup olan Göçmenköy’de, Bağcıl deplasmanında oynanacak üçüncü hafta karşılaşmasının hazırlıkları başladı. İki haftalık süreyi değerlendiren teknik adam Nazım Aktunç, oyuncu grubunun geride kalan iki haftada ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu söyledi.

Zor bir deplasmana gidiyoruz
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bostancı Bağcıl maçı ile ilgili olarak demeç veren Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Bağcıl maçının her yönüyle zorluk derecesinin bilincinde olduklarını söyledi. Takımının son iki haftada galip geldikleri Düzkaya ve mağlup oldukları YeniBoğaziçi maçlarında ortaya koyduğu performansının ilerisi adına son derece iyi odluğunu belirten Aktunç, Bağcıl deplasmanından istedikleri sonuçla dönmek arzusunda olduklarını söyledi. YeniBoğaziçi karşılaşmasında hesapta olmayan işlerin meydana geldiğini, hemen ilk bölümde on kişi kaldıklarını, buna rağmen oyuncu grubunun ortaya koyduğu performansın sevindirici olduğunu söyledi.

Beklediğim başlangıç oldu
Geride kalan iki hafta ile ilgili olarak Lig’i değerlendiren Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Lig’in başlangıcının kendi adına beklentileri doğrultusunda olduğunu söyledi. Lig’de şu an itibariyle tek kayıpsız takımının Dumlupınar olduğunu söyleyen Aktunç, Lig’de her takımın her takımdan puan alacak durumda olduğunu söyledi. Göçmenköy olarak kendi işlerine ve önlerine baktıklarını belirten Nazım Aktunç, önlerinde bulunan Bağcıl deplasmanının hazırlıklarına ise ara vermeden başladıklarını söyledi. Bağcıl deplasmanına 4 idmanla hazırlanacaklarını söyleyen Nazım Aktunç, kart cezalısı Rifat ve sakatlıkları bulunan Umut  ve Cemal’ın aralarında olamayacağını sözlerine ekledi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473