banner564

Liselerin şampiyonları belirlendi

Hentbol Genç Kızlar’da Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Genç Erkekler kategorisinde ise Namık Kemal Lisesi şampiyon oldu

Liselerin şampiyonları belirlendi
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nün ev sahipliğinde CIU Arena’da gerçekleştirilen Liselerarası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol Turnuvası’nın finalinde Genç Kızlar kategorisinde Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Genç Erkeklerde ise Namık Kemal Lisesi şampiyon oldu.
Oldukça çekişmeli geçen final maçlarında Genç Kızlar kategorisinin şampiyonu Yakın Doğu Koleji’ni 19-9 ile geçen Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Genç Erkekler kategorisinin şampiyonu ise Atatürk Meslek Lisesi’ni 18-16 yenen Namık Kemal Lisesi oldu. 

Haydarpaşa’nın ezici üstünlüğü
Liselerarası Genç Kızlar Hentbol Turnuvası final maçının ilk yarısı Haydarpaşa Ticaret Lisesi’nin 9-6 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise Haydarpaşa Ticaret Lisesi, rakibi Yakın Doğu Koleji’ni farklı mağlup ederek 19-9 gibi farklı bir skorla maçı kazanmayı başardı.

Genç Erkekler finali büyük çekişmeye sahne oldu
Genç Erkekler kategorisinde ise Atatürk Meslek Lisesi ve Namık Kemal Lisesi arasında izleyenleri büyüleyen bir karşılaşma gerçekleşti. Baştan sona çekişmeli geçen maçın ilk yarısı 7-7 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda rakibi Atatürk Meslek Lisesi’ne karşı üstünlük kurmayı başaran Namık Kemal Lisesi, maçı da 18 - 16 kazanarak şampiyon oldu.
Müsabakalar sonunda düzenlenen törende okullara madalya ve kupaları yetkililer tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474