banner564

Masa Tenisi Federasyonu güvencede

Limasol Sigorta, Masa Tenisi Federasyonu binasını 1 yıllığına sigortaladı

Masa Tenisi Federasyonu güvencede
banner598
Masa Tenisi Federasyonu binasında gerçekleşen toplantıda Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğluları’na Masa Tenisi Federasyon binasının poliçesini teslim etti. 

Spora katkılar sürecek
Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğluları, etkinlikte yaptığı konuşmada federasyon binasının Limasol Sigorta tarafından sigortalanmasından çok mutlu olduklarını belirterek teşekkürlerini iletti. 
Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker Limasol Sigorta’nın her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu ve bu kapsamda Masa Tenisi Federasyon binasını her türlü risklere karşı 1 yıllığına sigortaladıklarını belirtti. 
Konu ile ilgili görüşlerini aktaran Limasol Türk Kooperatif Bankası ve Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler spor ve sporcuya herzaman destek verdiklerini anımsatarak bu kapsamda bu yıl önce Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneğinin merkez binasının ardından ise Masa Tenisi Federasyon binasının Limasol Sigorta tarafından sigortalandığını belirtti. Sigortalanan her iki binanın da hasarsız bir yıl geçirmesini temenni eden Kemaler, spora katkıların süreceğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474