banner564

Melo takıma döndü

Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle uzak kalan futbolcuların iyileşmeleri teknik heyetin yüzünü güldürdü

Melo takıma döndü
banner598
Galatasaray'da sakatlığı geçen oyuncuların Manisaspor maçındaki son durumları teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu memnun etti. Özellikle Melo'nun 60 dakika sahada kalması, önümüzdeki haftalar için kadronun daha iyi kullanılmasına yol acacak.
Bel fıtığı ameliyati olan ve yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Melo, beklenenden daha erken takıma döndü. 
Sağlık heyetinin ve Brezilyalı futbolcunun yoğun çalışma programı Melo'yu takıma kazandırdı. Ancak deneyimli futbolcu, oynamak için Hamzaoğlu'na ısrar etti. Daha önce Burak Yılmaz'ın benzer durumda sakatlığının nüksetmesi, Hamzaoğlu'nun nasıl bir karar vereceği sorusunu da beraberinde getirmişti. Melo ile özel olarak görüşen Hamzaoğlu, oyuncusunun dikkatli olması halinde sahada yer almasına izin verdi ve Melo, Manisaspor maçında kaptan olarak sahaya çıktı. Brezilyalı futbolcunun gösterdiği performans, teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Semih ve Aydın ilk 11’de
Sarı kırmızılı ekipte Manisaspor maçında sahalara dönen iki isim daha vardı. Semih Kaya ve Aydın Yılmaz uzun bir aradan sonra ilk 11'de yer aldı. İki oyuncusunun da fiziksel durumlarını görme fırsatı yakalayan Hamzaoğlu, Manisaspor mücadelesini bu anlamda değerlendirmiş oldu.

Burak Trabzon maçına hazır
Tedavisi sona eren Burak Yılmaz, Trabzonspor maçına hazır duruma gelecek. Burak'ın takımla çalışmalara başlaması ve zorlu deplasmanda ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Sneijder'e özel program 
Henüz takımla çalışmayan Sneijder'e ise özel bir program uygulanıyor. Hollandalı yıldız, Trabzonspor mücadelesinde takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemiyor. Deneyimli futbolcu ile ilgili son kararı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu verecek. Ancak Sneijder'in Trabzonspor maçı için çok istekli olduğu, maçta forma giymek için yoğun şekilde çalıştığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473