banner564

Merit Park’ta hazırlanacaklar

Kırmızı Grup’ta ilk devreyi lider tamamlayan Merit Alsancak Yeşilova bugün çalışmalara başlıyor

Merit Park’ta hazırlanacaklar
banner598
K-Pet Birinci Ligi Kırmızı Grup’ta ilk devreyi lider tamamlayan Merit Alsancak Yeşilova ikinci devre hazırlık çalışmaları için kampa giriyor.
Bugün başlayacak ve 12 Ocak Perşembe günü tamamlanacak dört günlük kamp süresinde Merit Alsancak Yeşilova günde çift antrenmanla hazırlanacak.
Merit Park Hotel’de kamp yapacak Yeşilova kendi tesislerinde antrenman yapacak.

Dört futbolcu ikinci devrede yok
Merit Alsancak Yeşilova Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Kemal Güvenoğlu ikinci yarı ile ilgili açıklamalarda da bulundu.
Güvenoğlu Hüseyin Küspeci ile yolları ayırdıktan sonra bu futbolcunun Karşıyaka’ya gittiğini belirterek ikinci yarıda takımda düşünmedikleri futbolcuları da bugün başlayacak kampa dahil etmediklerini kaydetti.
Güvenoğlu ikinci devrede Cahit Solkanat, Cenkay Yarışan, Ali Karayel ve Eray Sağlam’ı kadroda düşünmediklerini ve bu nedenle bugün başlayacak kamp kadrosuna da dahil etmediklerini söyledi.

Kadroda yer almayanlara talip var
Kamp kadrosunda yer almayan futbolculardan Cahit Solkanat'ın Yalova'ya, Ali Karayel'in Denizli'ye ve Cenkay Yarışan'ın, Bostancı Bağcıl'a transferlerinde ilerleme sağlandı. Eray Sağlam için de gelen teklifler değerlendiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473