banner564

Merit Yeşilova altın buldu 0-1

Zirve mücadelesi veren Küçük Kaymaklı konuk ettiği Alsancak Yeşilova’ya 1-0 mağlup oldu

Merit Yeşilova altın buldu  0-1
banner598
Stat: Şehit Hüseyin Ruso
Hakemler: Turgay Misk, Olgun Canik, Sertan Alkın, Mehmet Sezener
K.Kaymaklı TSK: Ali Duvarcı, Çağrı Kıral, Berkem Nurdal, Turgut Çoban, Hüseyin Sadıklar, Hüseyin Adal(Dk.25 Tuğrul Çiftçi), Bayram Anday(Dk.77 Yağış Gencay), Mamut Saine, Uğur Gök, Mustafa Yaşınses, Remzi Betmezoğlu
Merit Alsancak Yeşilova SK: Hasan Piro, Lua Lua(Dk.90 Cevdet Çağer), Vakkay Kaynarca, Gil Binya, İlyas Niyazi, Yasin Doğan, Talat Dağer, Mustafa Salk, Aksel Kaptanoğlu(Dk.90 Bayram Özgün), Seyi Adeleke, Billy Mehmet
Gol: Dk. 69 Billy Mehmet (Alsancak Yeşilova)

Yusuf YILDIZEV
K-Pet Süper Lig’in 15. haftasında K. Kaymaklı konuk ettiği A.Yeşilova’ya yenilmekten kurtulamadı. Bu mağlubiyetle zirve yarışında geri kalan ve ağır bir mağlubiyet alan Forest 25 puanda kalırken, son haftalarda düşüş gösteren A. Yeşilova puanını 19’a çıkararak rahat bir nefes aldı.
23.dk: Gelişen K.Kaymaklı atağında Uğur’un sol kanattan ortasında Mustafa’nın vuruşunu kaleci Hasan çelmeyi başardı.
30.dk: İleriye doğru atılan topta savunmadan önce hamle yapan Lua Lua, kaleci Ali’yi aşırttı. Ağlara doğru giden topu Berkem son anda çizgiden çıkardı.
60.dk: Mustafa kendi sahasından aldığı topu seri çalımlara son çizgiye kadar getirdi ve harika bir orta yaptı, uygun durumda topla buluşan Uğur topu boş kaleye dışarı atarak takımını mutlak bir golden etti.
69.dk: Gelişen Yeşilova atağında, Yasin ceza yayı üstünden sert vurdu. Kaleci Ali topu kurtarmayı başardı, dönen topta Cenker’in sağ taraftan yaptığı ortaya klas bir vuruş yapan Billy Mehmet topu ağlara gönderdi. 0-1
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Merit Alsancak Yeşilova maçtan 1-0’lık galibiyetle 3 puanı alarak ayrıldı.
Bu sonuçla Merit Alsancak Yeşilova puanını 19’a çıkararak ilk devreyi 9. sırada tamamlarken Küçük Kaymaklı ise zirve yolunda büyük yara alarak 25 puanda kaldı ve 5. sıraya geriledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474