banner564

Mesai başlıyor

Süper Lige dönmek isteyen Dumlupınar Pazartesi günü sezona start verecek

Mesai başlıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Resmi açılışı pazartesi Dr. Fazıl Küçük Stadında açacak olan Dumlupınar sezona iddialı girmek istiyor. Antrenör Evren Bahtıkara yaptığı değerlendirmede ligin zor geçeceğini belirterek zor süreci az hata yaparak mutlu sonla bitirmek istediklerini ifade etti.

Doğru işler yapmalıyız
Hem sezon öncesi hem de lig içerisinde doğru işler yapmak zorunda olduklarına dikkat çeken Bahtıkara Dumlupınar olarak iyi bir sezon hedeflediklerini söyledi. Geride kalan sezon Süper Lige veda eden bir takım olduklarını hatırlatan Dumlupınar antrenörü Evren Bahtıkara tüm hedeflerinin yeniden Süper Lige dönüş olduğunu söyledi. Takımın sezon öncesi geniş bir kitleye sahip olduğunu belirten genç çalıştırıcı mevcut kadroya doğru isimler katarak güçlü bir Dumlupınar yaratacaklarını söyledi.

Saha sıkıntısı en büyük etken
Sezon öncesi en büyük sıkıntının saha olduğunu hatırlatan Bahtıkara, bu konuda ise bir takım çalışmaların gündemlerinde olduğunu aktardı. Maraş, Çanakkale ve Türmenköy sahalarını kullanmak için çalışma başlattıklarını belirten Evren Bahtıkara DAÜ içerisinde yer alan sahanın da sezon öncesi hazırlıklarında kullanacaklarını söyledi. Ligin her yıl olduğu gibi bu yıl yine zor geçeceğine dikkat çeken genç çalıştırıcı başa oynayacak takım sayısının fazla olduğunu söyledi. Dumlupınar takımının zirvede yer alacak bir takım olduğunu vurgulayan Bahtıkara sezon öncesi hazırlık sürecini iyi geçireceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473