banner564

"Mesut günah keçisi"

Arsenal’in Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, takımının kötü gidişinden sorumlu tutuluyor

banner598
Mesut Özil, son dönemde hakkında giderek yoğunlaşan eleştirilerden rahatsız. Menajerine göre Mesut, Arsenal'in kötü gidişi nedeniyle günah keçisi olarak gösteriliyor.
Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 5-1 yenildiği maçın ardından eleştiri okları bir kez daha Mesut Özil'e çevrildi. Yıldız oyuncu hakkındaki eleştirilere menajeri Erkut Söğüt yanıt verdi.
Türk asıllı oyuncunun ağır eleştirileri hak etmediğini savunan Söğüt, "Mesut kötü oynadığında eleştirilmesi normal. Ancak Arsenal'in aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Mesut günah keçisi olarak gösteriliyor.
Bu bir takım sporu. Arsenal takım olarak kötü oynuyor. Sahada 11 oyuncu varken, sadece Mesut'un eleştirilmesi büyük haksızlık" dedi.
Yıldız oyuncunun, Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer ile eşit sayıda isabetli pas ile oynadığı eleştirilerine de yanıt veren Söğüt, "Bayern maç boyunca yüzde 74 oranında topa sahip oldu. Ayağına top gelmezse, 10 numara pozisyonunda oynayan birinden tehlikeli atak yaratmasını bekleyemezsiniz" diye konuştu.
Mesut'un vücut dili nedeniyle sanki sonuçları umursamıyormuş gibi göründüğünü vurgulayan menajer Söğüt, "Mesut belki sahada kızgınlığını ya da üzüntüsünü belli edemiyor olabilir. Ancak kendisi takımının başarısını her şeyden çok istiyor. Sahada amaçsızca koşmak yerine, enerjisini takımına daha faydalı olmak için saklıyor" ifadelerini kullandı.
Arsenal’in Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, takımının kötü gidişinden sorumlu tutuluyor

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473