banner564

Yalova umutlu

Teknik direktör Derviş Kolcu ve Kemal Yüreki oynanacak olan Binatlı derbisinden üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi

Yalova umutlu
banner598
Yalova’da takımın teknik direktörleri Derviş Kolcu ve Kemal Yüreki oynanacak olan Binatlı derbisi öncesinde Diyalog Spor Servisine açıklamalarda bulundu.
 
Yürekli: Dostça bir havada geçmesini diliyorum
 Binatlı karşılaşmasının beklenenin aksine dostça ve centilmence bir havada geçmesini istediğini belirten Yürekli ‘’Her maça tek tek bakıyoruz ancak kupadaki gibi ligde de galip gelip alttan orta sıralara geldiğimiz şu günlerde çıkışımızı sürdürüp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Maçın centilmence ve dostça bir havada geçmesini diliyorum, umarım bu konuda her 2 takımın taraftarları ve futbolcuları da kendine yakışanı yapar. Erdinç 4 sarılı, Mehmet Kum ve Erkan sakat olmaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Ancak takımımıza inancım sonsuz.’’ diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kolcu: Bu kadar seri maç oynamak kolay değil
 Lig ve kupa maçlarının temposunun zorluğuna dikkat çeken Kolcu ‘’Önce Pazar günü oynadığımız Dumlupınar maçı ardından hemen 3 gün sonra Binatlı ile oynamamız itibariyle takımımın sergilediği performanstan dolayı çok memnunum. Çünkü bizim seviyemizde bu kadar seri maçlar oynamak kolay bir iş değil. Bundan 2 gün sonra da Binatlı ile tekrardan oynayacağız. Kupa maçını kazanmak bizim için çok önemliydi, artık kupayı 1 ay sonra düşünebiliriz. Şuan lig maçına odaklanmış durumdayız, Buğra’nın dönüşü ile birlikte elimizdeki alternatifler çoğaldı. Binatlı ligdeki durumunda dolayı stresli bir durumda olacak ve mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. Bizde ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz ve bunun için çalışacağız.’’ diyerek sözlerini noktaladı.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474