banner564

Minderde YDÜ Şampiyon

Toplam altı ayaktan oluşan 2016 Büyükler Güreş Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon oldu

Minderde YDÜ Şampiyon
banner598
Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Büyükler Güreş Ligi geçtiğimiz hafta sonu yapılan son ayak “Rifat Şener Serbest Güreş Müsabakaları” ile tamamlandı. 
Müsabakada Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon oldu. Toplam 6 ayaktan oluşan “2016 Büyükler Güreş Ligi’nde şampiyonluk YDÜ’nün olurken, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) “2016 Büyükler Güreş Ligi ikinciliğini”, Yükseliş Spor ise “2016 Büyükler Güreş Ligi üçüncülüğünü elde etti. 

DAÜ sahadan çekildi
Lefkoşa Rifat Şener Güreş Salonu’nda yapılan son müsabakalarda, 80 puanla YDÜ birinciliği elde ederken, güçlü rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) sahadan çekilince, ikincilik Yükseliş’in oldu.
DAÜ Antrenörü Can Avcı, gelişen bir pozisyonda “tuş” iddiası ile yaptığı itiraz sonucu takımını sahadan çekti. Daha sonra müsabakalara devam edildi.
Mertdoğan Soyalan, Oruç Ertürk, Kemal Bayraktar, Halil İbrahim Kurt ve Ercan Köse’nin hakemliğinde gerçekleşen müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde YDÜ birincilik kupasını Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz’ın elinden aldı.
Toplam altı ayaktan oluşan 2016 Büyükler Güreş Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473