banner564

Minikler hentbol şöleni

Her Şey Hentbol İçin Sloganı ile yola çıkan KKTC Hentbol Federasyonu Minikler Şöleni güzel görüntülere sahne oldu.

Minikler hentbol şöleni
banner598
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen KKTC Hentbol Federasyonu Minikler Hentbol Şöleni ile yine bir farkındalık yarattı. 
Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Koop Süt’ün de destekleri ile güzel bir gün geçiren sporcularımız.
Hentbol minikler şöleni için Şahlan Spor, Digem, YDÜ, Girne Üniversitesi, Serdarlı ve UKÜ’nün kız ve erkek takımlarının katılımıyla tam bir şölen havasında geçen Minikler Şöleni’nin şampiyonu ise tüm katılan takımlar oldu.

Akyön: Her insanın içinde bulunan bir sevgidir hentbol sevgisi
Başkan Akyön ‘Minik kardeşlerimize düzenlemiş olduğumuz şölen havasındaki turnuvada amacımızın Hentbol sevgisini bu küçük kardeşlerimize aşılamaktır. Turnuva boyunca sporcuların hem eğlenmesini hem de hentbolu öğrenmelerini biraz olsun aşılayabildiydiysek ben ve yönetim kurulu büyük bir işi başarmış olduğumuzu düşünmekteyim. Amacımız Hentbol sevgisini aşılamak’ olduğunu dile getiren Akyön ayrıca turnuva için desteklerini veren Vakıflar İdaresine, ALGIM (Lefkoşa Özel Eğitim Vakfı ve Koop Süt’te vermiş oldukları destek içinde teşekkür etti. Akyön ayrıca yeni bir farkındalık için de 5 Ekim Çarşamba günü Yıldız Erkekler ve Yıldız Bayanlar Süper Kupa maçlarını da Güzelyurt’ta olacağını söyleyerek tüm Güzelyurt halkını da Süper Kupa maçlarını seyretmeye de davet etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473