banner564

Mişon kadınlar kupası UKÜ’nün

Hentbolda Derviş Mişon Kupası kadınlar final maçında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi DİGEM’i yenerek şampiyon oldu

Mişon kadınlar kupası UKÜ’nün
banner598

KKTC Hentbol Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen Derviş Mişon Kupası’nda kadınlar şampiyonu dün akşam oynanan final maçının ardından belli oldu. CIU Arena’da gerçekleşen final gecesinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve Doğu Akdeniz Üniversitesi DİGEM arasında oynanan kadınlar finalini UKÜ takımı 35-33 kazandı. 
Derviş Mişon Hentbol Kupası kadınlar finalinde UKÜ ile DAÜ DİGEM takımları başabaş mücadele örneği sergilediler. İlk devresi 17-16 UKÜ üstünlüğünde biten maçı son anlarda bulduğu sayılarla UKÜ takımı 35-33 galip tamamladı ve Derviş Mişon Kupası kadınlar şampiyonu oldu.
Kadınlar finalinde sahanın en skorer oyuncusu 14 sayı ile DAÜ DİGEM’den Büşra olurken, şampiyon UKÜ’nün en skorer oyuncusu 11 sayı kaydeden Neslihan oldu.
Maçlar sonunda düzenlenen törende dereceye girenlere ve hakemlere, kupa madalyaları Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, merhum Derviş Mişon’un ailesi ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473