banner564

Mormenekşe çok rahat

Lapta Şehit Şevker Kadir Stadı’nda oynanan on dokuzuncu hafta mücadelesinde Mormenekşe deplasmanda Lapta takımını 4-0 mağlup etti

Mormenekşe çok rahat
banner598
Yer : Şht. Şevket Kadir Stadı
Hakemler : Irmak Emin, Ahmet Karaoğulları, Zekai Töre
Lapta : Tekin, Memduh, Ramazan, Hasan, Ertu, Orhan, Barış, Göksel, Selçuk(Dk 81 Sami), Uğur(Dk 75 Erkut), Mustafa
Mormenekşe : Devrim, Hüseyin, Ahmet, Hasan Mani, Eren(Dk 61mSami), Mehmet(Dk 67 Hasan Aksoy), Cemil, Richard, David, Can(Dk 58 Ali), Fevzi
Goller : Dk 11 Richard, Dk 25 ve 73 David, Dk 32 Cemil (Mormenekşe)
Sarı kartlar : Dk 70 Selçuk, Dk 83 Ertu (Lapta)

Gökhan GÜVENSOY
Lapta Şehit Şevker Kadir Stadı’nda oynanan on dokuzuncu hafta mücadelesinde Mormenekşe deplasmanda Lapta takımını oldukça rahat bir oyunla 4-0 mağlup ederek puanını 32’ye yükseltti. 
3’üncü dakikada Uğur-Memduh paslaşmasında, Memduh kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu kaleci Devrim kornere çeldi.
8’inci dakikada ceza sahası içerisine yapılan ortada David’in kafa vuruşu az farkla auta gitti.
11’inci dakikkada Cemil’in sağ kanattan kullandığı köşe atışında, arka direkte topla buluşan Richard’ın vuruşu ağlara gitti.(0-1)
25’inci dakikada Mehmet Fuat’ın ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan David golünü attı ve takımını iki farklı öne geçirdi.(0-2)
32’nci dakikada Eren sağ kanattan ceza sahasına girerken Ramazan tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Cemil topu ağlara gönderdi.(0-3)
55’inci dakikada Can’ın defans arkasına gönderdiği topla buluşan David; kaleciden sıyrıldı, açısını kaybedince boş kaleye yaptığı vuruş üstten auta gitti.
73’üncü dakikada Richard’ın pası ile ceza sahası içerisine giren Cemil; yerden David’e aktardı ve David’de güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.(0-4)
89’uncu dakikada Mormenekşe ceza sahası içerisinde Hüseyin’in eline çarpan topu hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Ertu’nun şutunda kaleci Devrim gole izin vermedi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Mormenekşe baştan sona üstün bir oyunla ve attığı 4 golle, üç puanı alan taraf oldu.


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474