banner564

Terör estirdi

Ankara’da sahibinin elinden kaçan boğa 4 kişiyi yaraladı, trafiği alt üst etti ve vatandaşlara zor anlar yaşattı

Terör estirdi
banner598
Ankara’da sahibinin elinden kaçan boğa 4 kişiyi yaraladı. Trafiği alt üst eden ve vatandaşlara zor anlar yaşatan boğayı görüntülemeye çalışan iki kişi ise kendilerini araçlarına güçlükle attı. 
Kurbanlık boğa, sabah saatlerinde Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi’nden zincirini kırıp, sahibinin elinden kaçtı. Boğa ana caddeye çıkarken, sahipleri de boğayı yakalamak için seferber oldu. Kurbanlık boğa trafik ortasında sağa sola saldırdı. Sürücüler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 
Boğayı durdurmak isteyen bazı vatandaşlar, hayvanın hışmına uğradı. 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Boğayı görüntülemeye çalışan bir çift ise boynuz darbelerinden son anda kurtuldu. Bu anlar kameralara saniye saniye yansıdı. 

Lizbon Caddesi’ni birbirine kattı
Boğa, Lizbon Caddesi boyunca sahiplerini peşinden bir aşağı bir yukarı koşturdu. Hayvanı görüntülemeye çalışan basın mensupları da zor anlar yaşadı. Bir muhabir boğanın saldırısından son anda kurtuldu. 

“Etini kıyma yapıp dağıtacağım”
Uzun uğraşlar sonucu kaçan boğayı yakalayan sahipleri, rahat bir nefes aldı. Önce zinciri, ardından önüne kurulan bariyeri kırıp kaçtığını söyleyen kurban sahibi Aykut Acar, boğanın dört kişiyi yaraladığını söyledi. Gelen polis ekiplerine de saldırdığını aktaran Acar, “Belediyeyi aradık. Allah razı olsun geldiler ama biraz geç oldu. 4 saat mücadele ettik. Onlar da haklı, bir dünya hayvan kaçıyor. Karslı olarak utanıyorum. Bizim memleket besicilikle beslenir. Ama yapacak bir şey yok. Sağlık olsun. Etini kıyma yapıp, herkese dağıtacağım.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474