banner564

Muhteşem geri dönüş: 3-4

Sezonun son haftasında GAÜ Çetinkaya 3 farklı öne geçtiği maçta, Binatlı’nın arka arkaya bulduğu 4 gole engel olamadı

Muhteşem geri dönüş: 3-4
banner598
Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.
Hakemler: Mustafa Öztugay-Engin Akkagün-Mehmet Tarım
GAÜ Çetinkaya: Ufuk-Tunç-Zihni-Hakan-Armond(Erhan Dk.68)-Ludgero-A.Can-Kağan(Mustafa Baran Dk.84)-Sercan-M. Yaşınses-Emre(Hasip dk.68)
Binatlı: Ercan-Emek-Erencan-Emir-Sertaç-Kamil(Mehmet dk 5)-Kehinde(Alexandry dk.46)-Abdullah-K.Uçaner-Offor-Musa(Berkem dk.61)
Goller: Dk.24 ve 50 Emre, dk.45 M.Yaşınses(GAÜ Çetinkaya), Dk.61 K.Uçaner, dk. 76 Mehmet, dk. 86 Offor dk. 90+2 Alexandry(BİNATLI)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin son hafta mücadelesinde Binatlı konuk olduğu GAÜ Çetinkaya’ya 4-3 mağlup oldu.
5. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Emre rakip ceza alanına girdi karşısında sadece kaleci vardı, ancak o kadar yavaş vurdu ki top kaleci Ercan’ın kucağında kaldı.
6.dakikada GAÜ Çetinkaya’dan bu kez M.Yaşınses kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin üzerinden aşırtmak istediği top kaleciden döndü defans uzaklaştırdı.
24. dakikada Emre rakip ceza alanının hemen içinde topla buluştu, sert ve düzgün bir vuruş yaparak GAÜ Çetinkaya’yı 1-00 öne geçirdi.
45. dakikada M.Yaşınses aldığı topla rakip kaleye paralel bir şekilde gitti. Kaleyi karşısına aldığı anda sert vurdu ve takımı GAÜ Çetinkaya adına skoru 2-0 yaptı.
50. dakikada M.Yaşınses’e kendisine yapılan faulü erken kullandı. Emre’ye verdiği topu Emre filelere yollamakta zorlanmadı ve skoru 3-0 yapan golü attı.
61. dakikada Binatlı’dan K.Uçaner rakip ceza alanı içinde kaleye çapraz bir pozisyonda olmasına rağmen kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yolladı ve skor 3-1 oldu.
76. dakikada Erencan’ın sağ taraftan kale önüne gönderdiği topa kaleci Ufuk müdahale edemedi. Onu aşan topu Mehmet boş kaleye yollayarak Binatlı’nın ikinci golünü attı.3-2
86. dakikada Binatlı kaptanı K.Uçaner’in kaleciyi de geçtikten sonraki vuruşunda Zihni çizgi üzerinden topu kornere attı. Paslaşılarak kullanılan kornerde Offor mükemmel bir buruşla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu ve takımı adına skoru 3-3 yaptı.
90+2’nci dakikada belki de sezonun en güzel gollerinden birini izledik. Binatlı’nın yabancı oyuncusu Alexandry rakip kaleye 30 metreden mükemmel bir şutla topu köşeden ağlara yollayarak takımını 4-3 öne geçirerek maçtan galibiyetle ayrılmasına sağladı. 
A-2 gençler maçını GAÜ Çetinkaya gençleri 9-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474