banner564

Eğlenceli bir gün oldu

SOS Kreş ve Anaokulunun geleneksel çocuk şenliği yapıldı

Eğlenceli bir gün oldu
banner598
SOS Kreş ve Anaokulu’nun geleneksel çocuk şenliği geçtiğimiz önceki gün yapıldı.
SOS Çocuk Köyü Lefkoşa’da, Reis Süpermarket sponsorluğunda düzenlenen şenlikte dans gösterileri, çocuk korosu, eğlenceli yarışmalar, yüz boyama, oyun parkurları ve daha birçok eğlenceli aktivite yer aldı.
SOS Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin düzenlediği gösterilerin yanı sıra, Rus koro grubu, Cranberries dans grubu, Karşıyaka halk dansları ekibi ve Amigo dans grubu da sahne aldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen etkinlikte, elde edilen tüm gelirin SOS Kreş ve Anaokulu eğitim etkinlikleri yararına kullanılacak kermes de düzenlendi.
SOS Anaokulu Müdüresi Ebru Efendi etkinlikte yaptığı konuşmada gelenlere teşekkür etti ve SOS Kreş ve Anaokulu’nun gelenekselleşen bu etkinliğin önemine vurgu yaptı. Efendi, katılımcılara ve çocuklara mutlu ve neşeli günler diledi.
SOS Çocukköyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter de etkinlikte bir konuşma yaparak, katkılarından ötürü Reis Süpermarket’e teşekkürlerini iletti ve Reis Süpermarket Direktörü Ayşen Buba’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473