banner564

Muhteşem üçlü iş başında

Dumlupınar’ın U-15 oyuncularından Yıldıray Fenercioğlu, Altay Rüzgâr ve Emre Turgut üçlüsü takımın attığı toplam 59 golün 30’unda rol oynadı

Muhteşem üçlü iş başında
banner598
Geçtiğimiz sezon Yenicami’ye karşı 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu son maçta kaybeden Dumlupınar’da bu sezon hedef, kaybedilen şampiyonluğu kazanmak. Takımda en çok dikkat çeken isimlerin başında ise şüphesiz bu üçlü geliyor.

Tam bir 10 numara
Hızı, tekniği ve bitmek bilmeyen mücadelesi ile gözlerden kaçmayan Yıldıray henüz 15 yaşında. Bu sezon 6 karşılaşmaya çıkan Yıldıray, 10 gol kaydederek takımına müthiş bir katkı yaptı. Ayrıca geçtiğimiz sezon da U15 takımında direkt ilk 11’de görev alan genç yetenek, 16 gol kaydederek takımının finale çıkmasında büyük rol oynamıştı.

Onun işi gol atmak
Takımın en golcü ismi ise Emre Turgut. Emre henüz 14 yaşında. Güçlü fiziği ve son vuruşlardaki becerisiyle dikkat çeken genç futbolcu bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada 12 gol atma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz sezon da Emre U15 Ligi’nde 8 gol kaydetmişti.

Soğukkanlı golcü
Takımın bir diğer golcüsü ise Altay Rüzgâr. 15 yaşındaki Altay tekniğiyle dikkat çekerken, erken adam eksiltme özelliğine sahip. Geçtiğimiz sezon da takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Altay, bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada rakip fileleri 8 kez sarsmayı başardı. Altay’ın en büyük özelliği gol pozisyonlarında sakinliğiyle topu filelerle buluşturması.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474