banner564

Mükemmel bir organizasyon

Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası’na katılan takımlar turnuvayı üst düzey olarak niteledi

Mükemmel bir organizasyon
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası yoğun ilgi ve çekişmeli maçların oynandığı karşılaşmalarla sona erdi. 
Ülkemizde dört gün boyunca basketbol heyecanının yaşandığı turnuvada yer alan takımların Kuzey Kıbrıs’tan çok memnun ayrıldığı belirtildi. Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliği ile ilgili görüşlerini paylaşan takım yöneticileri ve koçları turnuvayı çok iyi takımların biraraya geldiği mükemmel ve üst düzey bir organizasyon olarak nitelendirdi. 
Takım koçları taraftar desteklerinden hoşnut olurken seyirci ilgisinden de memnun kaldı. 

Maljkovic: Yakın Doğu Üniversitesi çok iyi bir turnuva organize etti
Galatasaray Başantrenörü  Marina Maljkoviç, Yakın Doğu Üniversitesi’nin güçlü takımlarla çok iyi bir turnuva düzenlediğini ifade ederek ülkemize gelmekten mutlu olduklarını söyledi.
Maljkoviç, “Buraya gelmekten dolayı mutluyuz. Zor ve güçlü bir turnuva olacağını biliyorduk. Yakın Doğu Üniversitesi tarafından organize edilen çok iyi bir turnuva oldu. Belgrad kampından yeni geldik ve takımımız henüz hazır değil. Bizim için çok önemli bir turnuvaydı. Ayrıca bütün takımların yeni oyuncuları için iyi bir fırsat oldu. Geçen yıl Yakın Doğu Üniversitesi ile EuroCup’ta mücadele etmiştik. Yeniden burada onların evinde olmaktan dolayı mutluyum. Yeni sezonda yeni kurallar uygulanacak ve Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası’nda bu kuralları da görme şansımız oldu. Harika ev sahipliği için teşekkür ederiz. 

Miguel Ortega: Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası’nda her şey mükemmeldi
Perfumerias Avenida Başantrenörü Miguel Antel Ortega da turnuvayı mükemmel olarak nitelendirdi.
“Bizim için çok önemli bir turnuvaydı” diyen Ortega, “Her şey mükemmel. Hazırlık açısından önemli bir turnuvayı şampiyon tamamladık. Geçen yıl Süper kupayı kazanmıştık. Bunu tekrarlamaya bakacağız fakat Eurolauge’de de hedeflerimiz var.  Yakın Doğu Üniversitesi ise çok iyi takım ve mükemmel bir organisazyona ev sahipliği yaptılar. Bizi de çok iyi ağırladılar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473