banner564

Murat Çiftçi sevinç yarattı

Aspava Spor Kulübü Başkanı Mustafa Korkut, Larnaka Maratonu’nda Murat Çiftçi’nin olimpik mesafede elde ettiği üçüncülüğün önemine dikkat çekti

Murat Çiftçi sevinç yarattı
banner598
Triatlet Murat Çiftçi’nin Larnaka Triatlonu’nda olimpik mesafede bronz madalya kazanması, hem kulübünde hem de kamuoyunda büyük sevinç yarattı. 
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Larnaka Triatlonu’nda bir buçuk kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşudan oluşan olimpik triatlonda yarışan Aspava Spor Kulübü sporcusu Murat Çiftçi, üçüncü olarak, bu yılın ilk olimpik triatlonunda madalya kazanan sporcu oldu. 

Korkut: Kutluyorum 
  Aspava Spor Kulübü Başkanı Mustafa Korkut yaptığın açıklamada, Larnaka Maratonu’nda yarışan tüm sporcuları kutladığını belirterek, Murat Çiftçi’nin olimpik mesafede elde ettiği üçüncülüğün önemine dikkat çekerek, bunun devamının gelmesi için kulüp olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Aspava: Başarılarının devamını dilerim
Yüzme ve triatlon denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Caner Aspava, ise Larnaka Maratonu’nda yarışan sporcuları kutladı. Aspava Spor Kulübü sporcusu Murat Çiftçi’nin olimpik triatlonda bu yılın ilk madalyasını kazanmasından dolayı büyük sevinç ve mutluluk duyduğunu söyleyen Aspava, “Murat’a bundan sonraki yarışlarında başarılar dilerim” dedi.  
Öte yandan takım arkadaşı Yankı Karadağlı ise, Murat’ın çok başarılı bir yarış çıkardığını ve bronz madalyayı hak ettiğini belirterek, önümüzdeki yarışlarda daha başarılı olacağına inandığını söyledi.

Tüfekçi: Mutlu oluyoruz
Tüfekçi Spor Kulübü adına bir açıklama yapan Gülen Tüfekçi ise Murat Çiftçi’nin güzel bir sonuç aldığını ve bu tip sonuçların kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Bu tip organizasyonlara daha sık katılımın olması gerektiğinin altını çizen Tüfekçi, Murat Çiftçi’ye ve triatlon sporunu yapanlara başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473