banner564

‘İşbirliği yapıyorlar’

Çanakkale’de konuşan Davutoğlu, MHP, CHP ve HDP’nin normalde farklı telden çaldığını belirterek bu seçimlerde anlaştıklarını söyledi

‘İşbirliği yapıyorlar’
banner598
 AK Parti Genel Başbakanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingindeki konuşmasına, gelenleri selamlayarak başladı. Çanakkale'nin önemine değinen Davutoğlu, Çanakkale ruhu üzerinde diğer partileri eleştirdi. Davutoğlu, şunları söyledi: 
“Şimdi Türkiye yükselirken üç legal parti MHP, CHP, HDP. Normalde bunların anlaştığı hiçbir şey yok. Hepsi farklı telden çalar ama dikkat edin, seçimde üçü birden işbirliği yapıyor. MHP, her zaman HDP'ye karşı olduğunu söyler, bölücülere karşı olduğunu söyler. Dün MHP genel başkan yardımcısı diyor ki, 'HDP barajı aşarsa işimize yarar.' HDP ile paslaşıyor MHP, görüyor musunuz? Adana'da, Mersin'de HDP binalarına saldırı oldu, biz kınadık. Hemen HDP dedi ki, 'Bunu AK Parti yaptı. MHP işaretleri yapıyor olabilirler ama AK Parti yaptı. MHP'liler açıklama yapsın.' dedi. MHP de aldı topu, göğsünde durdurdu, açıklama yaptı, 'Bunu AK Parti yapıyor.' diye. Perde gerisinde MHP, CHP, HDP aynı konuşuyorlar, aynı sözü gündeme getiriyorlar. Neden? Çünkü bütün dertleri AK Parti'yi iktidardan etmek. 

“Hiç olumlu mesajları yok” 
Hiç olumlu mesajları yok. Peki, sadece bunlar mı? Üç tane de illegal çete var. Birisi paralel, bir bakıyorsunuz paralelin, Pensilvanya'nın temsilcisi HDP Diyarbakır'da konuşuyor, bir bakıyorsunuz Kılıçdaroğlu onların yayın organına gidiyor. Bir bakıyorsunuz onlar Bahçeli'ye gidiyor. Perde gerisinde bunların hepsinin ilişkisi var. İkincisi Kandil, yani PKK... Her gün açıklama yapıp tehdit ediyor. HDP'nin de paraleli o.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474