banner564

Narin İyci Anı Turnuvası'nda şampiyon Haspolat

İlkokullar, erken yaşta aramızdan ayrılan Narin İyci’yi andı

Narin İyci Anı Turnuvası'nda şampiyon Haspolat
banner598
Hamit SAKALLI
Geleneksel Narin İyci İlkokullar Arası Anı Futbol Turnuvası, dün gerçekleştirildi. 
Değirmenlik Halı Sahası’nda, 5 ilkokulun katılımı ile gerçekleştirilen Narin İyci İlkokullar Arası Anı Futbol Turnuvası, Haspolat İlkokulu tarafından düzenlendi. Narin İyci’yi anmak ve kanser hastalığı ile hastalığa sebep olan etkenlere dikkat çekmek için altıncı kez düzenlenen turnuvaya, Değirmenlik İlkokulu, Minareliköy İlkokulu, Haspolat İlkokulu, Cihangir İlkokulu ve Serdarlı İlkokulu katıldı.
Hakem Olgun Canik'in başarıyla yönettiği maçlar sonunda Haspolat İlkokulu, turnuvanın şampiyonu oldu. Değirmenlik İlkokulu'nun ikinci geldiği turnuvada, üçüncü Cihangir İlkokulu, dördüncü Minareliköy İlkokulu ve beşinci de Serdarlı İlkokulu oldu.
Turnuva sonunda ödülleri Değirmenlik İlkokulu müdürü Mehmet Malek, Cihangir - Düzova İlkokulu müdürü Erhan Ceylanlı, Haspolat İlkokulu müdür muavini Aysan İsmailoğlu ve Narin İyci'nin ailesi verdiler.
Centilmence geçen turnuva boyunca ve sonunda, çocuklara izaz ikramda da bulunulurken, Narin İyci, saygıyla anıldı. Yetkililere kansere etken olan faktörlere önlem alınması konusunda çağrı yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473