banner564

Nefes için ünlüler sahaya çıkacak

Tüm gelirinin Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı ünlüler maçı için Merit Lefkoşa’da basın toplantısı düzenlendi

Nefes için ünlüler sahaya çıkacak
banner598
Türkiye’de faaliyet gösteren POY Organizasyon Şirketi, aralarında Nefes Demirpençe’nin de yer aldığı  “Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı nezdinde tedavi gören 74 çocuğa katkı sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenliyor. Etkinlikte Türkiye Şöhretler Karması ile Gönyeli Masterler Futbol Takımı arasında gösteri maçı yapılacak.
 Yapılan açıklamada organizasondan elde edilen gelirim %50’si Nefes Demirpençe’ye diğer %50 ise “Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak
19 Nisan Çarşamba günü yapılacak etkinlikte, saat: 18.00’de Yenicami ile Küçük Kaymaklı U14 takımları karşı karşıya gelirken, Kıbrıslı Sanatçı Ziynet Sali de katkı amaçlı kısa bir konser verecek.
Etkinlik boyunda çocukların sevdiği takımları formalı karakter maskotları da dans gösterisi yapacak.
Saat 19.30’da ise KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün de yer alacağı Gönyeli Masterleri Takımı ile Türkiye Şöhretler Karması maç yapacak.
Antrenörlüğünü Giray Bulak’ın yapacağı Türkiye Şöhretler Karması’nda Hami Madıralı, Orhan Kaynak, Tugay Kerimoğlu, Ahmet Dursun, Ali Eren, Hakan Ünsal, Mustafa Kocabey, Ümit Karan, Sinan Engin, Erkan Engin, Cafer Aydın, Metin Uzun, Evren Nuri, Murat Erdoğan, Cihan Haspolatlı, Kerem İnan, Orhun Uşak ve Rıdvan Dilmen gibi Türk futbolunun önemli isimleri yer alacak. 
Organizasyon Girne 20 Temmuz Mete Adanı Stadı’nda yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474