banner564

NFL'de final belirlendi

Super Bowl'da, Philadelphia Eagles ile New England Patriots takımları karşı karşıya gelecek

NFL'de final belirlendi
banner598
Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) final mücadelesi olan Super Bowl'da, Philadelphia Eagles ile New England Patriots takımları karşı karşıya gelecek.
Bu yıl 52'ncisi düzenlenecek ve Minnesota eyaletinin Minneapolis kentindeki U.S. Bank Stadyumu'nda oynanacak Super Bowl'da mücadele edecek takımlar, pazar gecesi oynanan konferans finali maçlarıyla belli oldu.
Ulusal Futbol Konferansı (NFC) final mücadelesinde Philadelphia Eagles, konuk ettiği Minnesota Vikings'i 38-7 yenerek 2004 sezonundan bu yana ilk defa Super Bowl'da mücadele etmeye hak kazandı.

Patrıots tarihe geçti
Amerikan Futbol Konferansı (AFC) finalinde ise geçen senenin NFL şampiyonu New England Patriots, sahasında Jacksonville Jaguars'ı 24-20 mağlup ederek yeniden Super Bowl'da oynama hakkı elde etti.
New England'ın kilit oyuncularından olan Rob Gronkowski, başına aldığı darbe nedeniyle ikinci çeyrekte oyundan ayrılmak zorunda kaldı. Patriots'un 40 yaşındaki oyun kurucusu Tom Brady, maçı attığı 290 yardlık pas ve 2 "touchdown" ile tamamladı.
Son 4 yılda 3. defa adını finale yazdıran Patriots, NFL tarihinde 10 kez Super Bowl'a yükselen ilk takım oldu. 
52. Super Bowl, 5 Şubat Pazartesi günü KKTC saati ile  01.30'da oynanacak. Maçın devre arasında ünlü şarkıcı Justin Timberlake sahneye çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473