banner564

Nisan Şakası'na doğru

Triatlon branşının en zorlu ikinci yarışı olan Orta Mesafe Triatlonu Ares Spor Kulübü organizesinde iki toplumlu olarak Kaplıca'da yapılacak

Nisan Şakası'na doğru
banner598
Triatlon branşında geçtiğimiz yıl ülkemize iki Türkiye şampiyonluğu bir ikincilik kupası getiren ve bünyesindeki ironman sporcularını üçe çıkartan Ares Spor Kulübü yaşattığı ilklere bir yenisini daha ekliyor. Ülkemizde her yıl düzenlenen ve triatlon branşının en zorlu ikinci yarışı olan orta mesafe triatlonu bu yıl Ares Spor Kulübü tarafından 2 Toplumlu organize ediliyor.
Mağusa İnsiyatifi ve Mağusa Kentimiz örgütlerinin işbirliğinde gerçekleştirilen sayısız "İki Toplumlu" etkinliklere triatlon yarışı da ekleniyor. Türk ve Rum insiyatiflerinin işbirliğinde düzenlenecek ve Ares Spor Kulübü tarafından organize edilecek Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı en yoğun katılımcı sayısı ile 24 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.
Kaplıca'da gerçekleşecek 2 Toplumlu Nisan Sakası triatlon yarışında sporcular 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşup en hızlı şekilde finişe ulaşmayı hedefleyecek.

8 bin TL para ödülü
Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı'nda kadınlarda ve erkeklerde dereceye girecek olanlara büyük ödül verilecek. Çeşitli ülkelerde sporcuların geleceği Nisan Şakası triatlonu için geri sayıma geçildi.
En büyük destekçisi Limasol Türk KOOP Bankası olacak yarışta toplam 8 bin TL para ödülü dağıtılacak. İki toplumlu gerçeleşecek Nisan Şakası yarışında zaman limiti içerisinde finişe ulaşan tüm sporculara özel madalya ve tişörtler yanısıra, yaş gruplarında dereceye gireceklere kupa da verilecek.
Kaplıca Otel bölgesinde yer alacak yarışın ödül töreni saat 15.30'da olacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473