banner564

Nivea for men ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından haftanın futbolcusu, hakemi ve antrenörü İpekay LTD. tarafından ödüllendirildi

Nivea for men ödülleri verildi
banner598
Diyalog Gazetesi, İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 

Başarılılara ödülleri verildi
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 16. haftada süper lig maçları içerisinden haftanın futbolcusu olarak seçilen Yeniboğaziçi Futbolcusu Adem Ertem, haftanın antrenörü seçilen Caner Oshan ve haftanın hakemi seçilen Serkan Durmaz ödülünü dün düzenlenen törenle aldı.

Caner Oshan’a ödülü Özler tarafından verildi
Kendi evinde ateş hattından uzaklaşmak isteyen B.Bağcıl gibi formda bir ekibi konuk eden DTB, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı başardı. Şüphesiz bu galibiyette rakibini iyi analiz edip futbolcularını bu karşılaşmaya hazırlamayı başaran Caner Özhan ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler’den aldı.

Serkan Durmaz ödülünü aldı 
Küçük Kaymaklı ile Mormenekşe arasında oynanan karşılaşmada oldukça iyi bir yönetim gösteren Serkan Durmaz, yardımcılarıyla maç içerisinde iletişimini de iyi kurarak hataya yer vermedi. Durmaz ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Çelen Oben’in elinden aldı.

Adem’e  ödülünü Ünalmış verdi
Yeniboğaziçi’nin son iki haftadır elde ettiği galibiyetlerde gollerini atarak takımına katkı yapan Adem, Nivea For Men ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarlarından Abdullah Zaifoğlu’nun elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474