banner564

Nivea Men ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” ödülleri sahiplerine verildi

Nivea Men ödülleri verildi
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” ödüllerini dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından ikinci haftada Süper lig maçları içerisinde haftanın futbolcusu olarak seçilen Değirmenlik futbolcusu Victor, haftanın antrenörü seçilen Değirmenlik Teknik Direktörü Muharrem Mertdin ve haftanın hakemi seçilen Timur Ercan Bodi ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Victor’un ödülünü Çelen Oben verdi 
Değirmenlik’in kendi evinde Mormenekşe karşısında aldığı farklı galibiyette ikinci yarı sahneye çıkan ve iki gol, iki asistlik bir performans sergileyen Victor’un katkısı büyüktü.
Victor’un ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Müdürü Çelen Oben verdi.

Perçinci’nin ödülünü Cantaş aldı
Ligin üçüncü haftasında zorlu Yeniboğaziçi deplasmanına konuk olan Yenicami, rakibini belki de beklediğinden daha rahat mağlup etti. Rakibini iyi analiz eden ve takımına bunu anlatmayı başaran Emre Perçinci, alınan galibiyette büyük rol oynarken takımını da yeniden zirve yarışına ortak etti. Haftanın antrenörü seçilen Emre Perçinci’nin ödülünü yurt dışında olmasından dolayı yardımcısı Burcan Cantaş Diyalog Gazetesi Spor yazarlarından Abdullah Zaifoğlu’nun elinden aldı.

Bodi’ye ödülünü Özler verdi 
Bostancı Bağcıl ile Cihangir arasındaki mücadelede verdiği doğru kararlar ve yardımcılarıyla olan uyumu ile dikkat çeken Timur Ercan Bodi, iyi bir yönetim göstererek hataya yer vermedi. Haftanın hakemi seçilen Timur Ercan Bodi’ye ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474