banner564

Ocak lige ısınıyor

Hazırlık döneminin sonuna gelen Türk Ocağı, lige Doğan Türk Birliği derbisi ile iyi bir giriş hedefliyor

Ocak lige ısınıyor
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven yaptığı açıklamada iyi bir hazırlık dönemi ile birlikte, iyi bir arkadaşlık ortamı sağladıklarını bunun artı yönlerini ise başlayacak olan lig periyodunda göreceklerine inandığını belirtti. Lige Doğan Türk Birliği derbisi ile başlayacak olmalarının son derece önemli olduğunu da belirten Erseven, herkes için derbinin son derece önemli olduğunu söyledi.

Kadromuza güveniyoruz
Yeni sezona yönelik kadro kurma sürecinde bir takım sıkıntılar yaşanmasına rağmen sonradan iyi bir noktaya geldiklerini belirten Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, özellikle yabancı oyuncu konusunda iyi adımlar attıklarına olan inancını belirtti. Takıma gelen yaş ortalaması yüksek isimlerin performansının son derece verimli olduğunu aktaran Erseven, lig içinde bunun devam etmesi halinde ise iyi bir Türk Ocağı izlettirebileceklerine vurgu yaptı. İyi bir hazırlık dönemi ile birlikte iyi bir uyum sürecini tamamladıklarını da belirten Erseven, artık ligin başlamasını beklediklerini söyledi. Geçen yılki hava ve iyi seyri yine elde etmek için mücadele edeceklerine dikkat çeken Rıza Erseven, artık ligin başlamasını beklediklerini söyledi.

Derbi özel olacak
Ligin ilk maçına Doğan Türk Birliği derbisi ile başlayacaklarının sorulması üzerine açıklama yapan Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, derbinin bu sezon daha özel olacağına inandığını belirtti. 20 Temmuz stadının yeni isim ve yeni çehresi ile derbiye ev sahipliği yapacağını belirten Erseven, bu nedenle hem oynayanın hem izleyenin hem şanslı hem de özel olacağını aktardı. Önceden derbilerin skorunu kestirmenin zor olduğunu aktaran Erseven, iyi motive olan az hata yapanla birlikte mücadele gücü yukarıda olanın bir adım önde olacağı bir maç olacağını söyledi. Artık pazartesinden itibaren Doğan Türk Birliği derbisinin hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran Erseven, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473