banner564

Ocak “merhaba” dedi

Hasan Topaloğlu yönetiminde yeni sezona hazırlanan Türk Ocağı’nda hedef ligi şampiyon olarak bitirip süper lige yükselmek olarak belirlendi

Ocak “merhaba” dedi
banner598
Süper Lige yükselmeyi play-off maçlarında kaçıran Girne’nin sarı siyahlı ekibi Türk Ocağı yeni sezon çalışmalarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Girne 20 Temmuz Stadı’nda gerçekleştirilen resmi sezon açılışında futbolcular teknik heyet ve yönetim de hazır bulundu.
Hasan Topaloğlu yönetiminde yeni sezona hazırlanan Türk Ocağı’nda hedef ligi şampiyon olarak bitirip süper lige yükselmek olarak belirlendi.

Hedef şampiyonluk
Teknik direktör Hasan Topaloğlu takımın havasının geçtiğimiz yıldan çok iyi olduğunu ve bu iyi kadroya takviyeler yaptıklarını belirterek bu sezon hadeflerinin  şampiyonluk olduğunu açıkladı.

Sezon başından işi sıkı tutacağız
Geçtiğimiz sezon süper lige yükselmeyi play-off maçlarında kaçırdıklarının altını çizen Hasan Topaloğlu bu sezon işi sıkı tutarak hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini ve bunu da sezon başından itibaren futbolculara söylediklerini kaydetti.

Takviye ile daha güçlü hale geldik
Takıma takviyelerin yapıldığını ve takımın geçen yıldan daha güçlü hale geldiğini belirten Topaloğlu birkaç futbolcu ile daha ilgilendiklerini ve bu futbolcuları da en kısa zamanda kadrolarına katarak çalışmaları tam kadro sürdüreceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473