banner564

Ocak yaktı 1-4

Girne derbisinde T.Ocağı ilk yarısını geride tamamladığı maçın ikinci yarısındaki etkili oyunu ile ezeli rakibi Doğan Türk Birliği’ni farklı mağlup etti

Ocak yaktı 1-4
banner598

 DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan-H.Kanlı-A.Sönmez-Kenan-Tunahan-Aydın-Okafor-Kwame(Afün dk. 77)-A.Coşkun-S.Saygı-A.Saygı(Ceylan dk. 77)

T.OCAĞI: A.Karal-Yunus-İsmet-mustafa-Bilal-James-Michel-Doğukan-Ömer(Justice dk.66)-Remzi(Hascan dk.86)-Eneramo 
GOLLER: Dk. 4 Okafor (Doğan Türk Birliği), Dk. 52 Ömer, dk.68 Emeramo, dk. 76 Remzi, dk. 90+3 Justice(T.Ocağı)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde 25. Haftanın açılış maçında Türk Ocağı ezeli rekabette Doğan Türk Birliği’ni 4-1 yenerek hem derbiyi kazandı hemde altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
  4. dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında gerilerden rakip defans arkasına atılan uzun topa Okafor ile birlikte 2 defans oyuncusu Mustafa ve Bilal ile birlikte koştu. Rakiplerinin müdahalesine rağmen Okafor kalecinin üzerinden topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
   45. dakikada H.Kanlı’nın kullandığı faul atışında defanstan seken topa vuran S.Saygı’nın topunu kaleci A.karal tokatladı direğe de vuran top dışarı çıktı ve Doğan Türk Birliği mutlak bir golü atamamış oldu.
  52. dakikada skora denge geldi. Gelişen T.Ocağı atağında Eneramo’nun rakibi ile girdiği mücadelede açılan topu iyi takip eden Ömer golü atmakta zorlanmadı ve skoru 1-1 yaptı. Bu golden once Eneramo’nun rakibine faul yaptığı gerekçesi ile Doğan futbolcularının hakeme  itirazları oldu.
  68. dakikada gelişen atakta Eneramo topla rakip ceza alanı içinde buluştu. Rakibi A.Sönmez’den kurtulduktan sonra düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca T.Ocağı 2-1 öne geçti.
  76. dakikada fark 2’ye çıktı. Gelişen T.Ocağı atağında H.Kanlı’nın uzaklaştıramadığı topu alan Remzi karşı karıya kaldığı kaleci Ozan’ın yanından topu ağlara yolladı ve takımını 3-1 öne geçiren golü attı.
  90+3’ncü dakikada sonradan oyuna giren Justice sağ taraftan Doğan Türk Birliği ceza alanine girdi. Rakibinin müdahalesine rağmen topu filelere göndererek takımı T.Ocağını 4-1 öne geçirirken maçın da skorunu belirlemiş oldu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474