banner564

Ocak’ın başkent keyfi 2-3

Play-out potasında yer almak istemeyen 2 takımın mücadelesinde kazanan T. Ocağı oldu ve rahat bir nefes aldı. Gönyeli de ise düşüş devam ediyor

Ocak’ın başkent keyfi 2-3
banner598

 Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Serhan Şimşek, Fatih Bardakçıoğlu, Yusuf Bakar
Gönyeli: Kemal-Talat-Menteş-Kehinde-Christian-İbrahim (Osman Dk. 89), Raif, Süleyman (Kahraman Dk.66), Serkan J. Okoli, Kemal Varan (Fikret Dk. 75) 
T. Ocağı: Hüseyin, İlker, Muhammet, Bilal, T. Kaan, M. Avcı, Yakubu, Doğukan (A. Saygı Dk. 75), Tonbara A.Can (Cevdet Dk.65) Remzi (Yunus Dk. 90+3)   
Goller: Dk. 61 ve 76. Okoli (Gönyeli), Dk. 14 ve 55 Remzi Dk. 83 T. Kaan (T. Ocağı)
K. Kart: Tonbara Dk. 88 (T. Ocağı)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde play-out hattına girmek istemeyen iki takımın mücadelesinde konuk Türk Ocağı, galip gelerek 3 puanı alan taraf oldu.
  11. dakikada gelişen Gönyeli atağında J. Okoli, sol taraftan iyi bir orta yaptı. Defansın arkasında topla buluşan Serkan oldu. Ancak topu kontrol edemedi ve takımı adına mutlak bir pozisyonu da harcamış oldu.
  14. dakikada T. Ocağı öne geçti. Gelişen atakta Bilal’ın defansın arkasına attığı topla buluşan Remzi,  rakibinin müdahalesine rağmen topu ağlara yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  26. dakikada Gönyeli’den Raif’in kullandığı kornerde J. Okoli’nin kafa vuruşunda kaleci Hüseyin, direğin hemen altından topu tokatlayarak kornere attı.
  36. dakikada T. Ocağı takımından Tonbara, Yakubu’nun pasında kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kaleye vurmak yerine pas vermeyi deneyince, takımı adına da mutlak bir golü kaçırmış oldu.
  55. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada A. Can, soldan iyi bir orta yaptı. Rakip defans bekleyince araya giren Remzi, kalecinin de üzerinden topu filelere göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak T. Ocağı adına skoru 2-0 yaptı.
  61. dakikada gelişen Gönyeli atağında J. Okoli, aldığı topla 2 rakibini şık çalımlarla geçti. Üzerine gelen kaleci Hüseyin’i de geçerek topu ağlara yolladı ve skoru 2-1’e taşıdı.
  76. dakikada ise skora denge geldi. Gönyeli’den Fikret, rakip defans arkasına iyi bir top attı. Bu topla buluşan J. Okoli düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak skoru 2-2 yaptı.
  83. dakikada T.Ocağı’nın kazandığı faul atışında, Yakubu’nun Gönyeli ceza alanına havadan gönderdiği topta, kaleci Kemal’ın da hatalı çıkışını iyi değerlendiren T. Kaan, kafa ile topu filelere yollayınca T. Ocağı 3-2 öne geçti.
  T. Ocağı puanını 37 yaparken Gönyeli 33 puanda kaldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474