banner564

Okul sporlarında ‘Saygısızlık’

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan liseler arası futbol maçlarının sahalarının isimleri yanlış yazılınca ortalık karıştı

Okul sporlarında ‘Saygısızlık’
banner598
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen liseler arası futbol turnuvasına sayılı günler kalırken, bakanlık resmi internet sitesinde maçların oynanacağı stat isimlerinin yanlış yazılması tepkiye yol açtı.
Lefkoşa Atilla Topaloğlu Sahası, Üner Berkalp Stadı, Canbulat Stadı ve Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı'nın Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı resmi internet sitesinde yanlış isimlerle belirtilmesinin ardından spor camiası harekete geçti. 

Statların isimleri yanlış
Milli Eğitim Bakanlığı  resmi internet sitesinde yayınlanan programda Atilla Topaloğlu Sahası'nın "Okullar Sahası", Üner Berkalp Stadı'nın "Güner Berkalp Stadı", Canbulat Stadı'nın "MTG Stadyumu" ve Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı'nın "Alsancak Yeşilova Stadı" olarak yazılmasının ardından tüm spor camiası büyük tepki verdi. 

Kişilere saygısızlık
Ülke sporuna adlarını altın harflerle yazdıran gerek Atilla Topaloğlu, gerek Üner Berkalp gerek ise Mustafa Hidayet Çağlar'a yapılan saygısızlıkla birlikte ülkemiz sporunun ve okul sporlarının neden git gide gerilediği sorusuna bu olay cevap olarak gündeme oturdu. Bu büyük hata sonrasında Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'nın ne yapacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474