banner564

Orman'dan hodri meydan

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaklaşan kongreyle ilgili “Kendinde potansiyel gören herkes aday olsun” dedi

 Orman'dan hodri meydan
banner598
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, divan kurulunda Mayıs’ta yapılacak kongre öncesi aday olmak isteyenlere seslendi: Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaklaşan kongreyle ilgili “Kendinde potansiyel gören herkes aday olsun” dedi. 
Kulüp televizyonuna konuşan Orman, Mayıs ayında yapılacak seçimde kendisine rakip olacakların, devre arasında adaylıklarını açıklamalarını istedi.
Orman, "Takım şampiyon oldu mu, olmadı mı; stat bitti mi, bitmedi mi diye aday olmasınlar. Şimdi diyecekler ki, ben adayım. Projelerini, neyi nasıl yapacaklarını anlatsınlar. 2012 senesinde aday olmaktan çekinenler şu anda neden çekinsinler ki? Stadı yaptık, geliri 130 milyon liradan 500 milyon liraya çıkarttık. Geçen sezon şampiyonluğu son 3 maçta
kaybedince herkes bir anda aday olma reaksiyonu gösterdi. Divan başkanımız Yalçın Karadeniz de aday olmak istiyormuş. Olmalıdır. Kendinde Beşiktaş başkanlığı potansiyeli gören herkes olsun. Zaman içerisinde tabi ki söyleyeceklerim var. Günü geldiğinde konuşurum. Ben bu mahallenin çocuğuyum, bu mahallenin içinde doğdum. Bu görevi bitirdikten sonra da bu mahallede gezeceğim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474