banner564

Plajda hentbol başladı

Sezonun ilk plaj hentbolu turnuvası Yeniboğaziçi’nde görkemli başladı. Toplam 3 bin TL para ödüllü turnuvada bugün finaller oynanacak

Plajda hentbol başladı
banner598

 Yeni Boğaziçi Belediyesi ve Hentbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen sezonun ilk plaj hentbolu turnuvası coşkulu başladı. Büyükler ve Yıldızlar olmak üzere 2 kategoride gerçekleşen turnuvada maçlar Yeniboğaziçi Belediye Plajı’nda oynanıyor. 

23 takım mücadele ediyor
Büyük Erkeklerde 8, Büyük Kadınlarda 4, Yıldız Erkeklerde 3 ve Yıldız Kızlarda 8 takımın mücadele ettiği ilk günde, 5 takımın altındaki Büyük Kadın ve Yıldız Erkek kategorilerinde maçlar lig usulü, 5 takım üzeri katılımla oluşan; Büyük Erkek ve Yıldız Kız kategorilerinde ise maçlar çift maç eleme usulüne göre oynandı.

Finaller bugün
10.Yeniboğaziçi Pulya Festivali kapsamında gerçekleşen plaj hentbolu turnuvasında bugün finaller oynanacak. KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ve yönetiminin düzenlediği ilk plaj turnuvasında bugün toplam 3 bin Türk Lirası para ödülü dağıtılacak.

Ödül töreni yapılacak
Bugün oynanacak maçların ardından finale kalan takım arasından yıldız kız şampiyonuna 500 TL, yıldız erkek şampiyonuna 500 TL olmak üzere toplam 1000 TL para ödülü verilecek. 
Büyükler kategorisinde ise büyük kadınlar şampiyonuna 1000 TL, büyük erkekler şampiyonuna 1000 TL para ödülü dağıtılacak.
Sezonun ilk plaj hentbolu turnuvasında maçlar bugün saat 10.00’da başlayacak ve son final maçının yaklaşık olarak saat 18.00’da başlatılması 18.30’da ise ödül töreninin gerçekleşmesi planlanıyor.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474