banner564

Play-out’ta kritik mücadele

Bugün Çetinkaya ile Girne’de karşılaşacak olan Bostancı Bağcıl’ın teknik direktörü İltaç Karayel mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi

Play-out’ta kritik mücadele
banner598
Hamit SAKALLI

Çetinkaya ile B.Bağcıl’ın 2 Mayıs Cumartesi günü, Girne 20 Temmuz Stadı’nda karşı karşıya geleceği kritik play-out mücadelesinde her iki takımı da oldukça zorlu bir mücadele bekliyor.

İltaç Karayel: Kazanıp bu işi bitireceğiz
Ligin son haftasında Çetinkaya’ya mağlup olan B. Bağcıl’da, İltaç Karayel bu kez play-out mücadelesinin ilk karşılaşmasında oynayacakları rakiplerini mağlup ederek bu işi başlamadan bitirmek istediklerini belirtti. İltaç Karayel, Çetinkaya karşısında galip gelmeleri halinde puan farkını yediye çıkaracaklarını ve ligde kalmayı garantileyeceklerini belirtirken, Türkkan’ın cezalı olmasının kendilerini olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

Fehim Dayı büyük bir hataya imza attı
İltaç Karayel, ligin son haftasındaki mücadelede Fehim Dayı’nın aleyhlerine oldukça fazla düdük çaldığını ve temennilerinin, bundan sonra oynanacak olan mücadelelerde, hakemlerin değil ortaya konan futbolun konuşulması olduğunu ifade etti. Her takımın büyük fedakârlıklar gösterdiğini ve kendi kaderini kendisinin çizmesinin gerektiğini vurguladı.

İşin ciddiyetinin farkındayız
İltaç Karayel, play-out mücadelelerinin ciddiyetinin farkında olduklarını ve Çetinkaya karşılaşmasına Pazar günden itibaren çalışmaya başladıklarını belirtirken, Cumartesi gün Girne’den galibiyetle dönerek be emeklerinin karşılığını alacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474