banner564

Potaya destek

KKTC Basketbol Kadınlar Ligi ilk sponsoru Commercial Insurance Ltd. oldu

Potaya destek
banner598
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sigorta sektöründe ilk 5 içerisinde yer alan Commercial Insurance Ltd. sosyal sorumluluk projesi kapsamında KKTC Basketbol Kadınlar Ligi'ne sponsor oldu. 
KKTC Basketbol Kadınlar Ligi'nin ilk sponsorluk anlaşmasını imzalayan Commercial Insurance Ltd. bununla birlikte bir ilke daha imza atmış oldu.
KKTC’deki sigortacılık faaliyetlerinde 20. yılı doldurdukları bu günlerde böylesi güzel oluşuma destek çıkma imkanı buldukları için mutlu olduğunu dile getiren Commercial Insurance Ltd. Genel  Müdürü Bahire Veysi, “KKTC Basketbol Kadınlar Ligi'nde bu bir ilk oluyor. Bundan çok büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu anlaşmayla birlikte Commercial Insurance Ltd. olarak kadın sporcularımızın emeğine sahip çıkıyor, onların başarılarını sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

İlk maçın galibi Koop Spor
KKTC Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği, Commercial Insurance Ltd. Basketbol Kadınlar Ligi, Koop Spor ile Girne Amerikan Üniversitesi arasında 31 Ocak oynanan maç ile başladı.  Koop Spor’un 63-13 kazandığı maçın hava atışı Commercial Insurance Ltd. Genel Müdürü Bahire Veysi tarafından yapıldı. KKTC Basketbol Kadınlar Ligi tarihinde ilk kez kadınlar ligine bir sponsor ile başlangıç yapıldı. Levent Koleji’nin Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya seyirciler de ilgi gösterdi. 4 takımın mücadele edeceği Basketbol Kadınlar Ligi’nde; Koop Spor, Girne Amerikan Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Soyer Spor yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474