banner564

Proje tanıtıldı

Doğan Türk Birliği’nin, Girne’de yapacağı yeni tesisle ilgili basına bilgi verildi

Proje tanıtıldı
banner598
Hamit SAKALLI
Doğan Türk Birliği, yeni sporcu tesisi yapmak için proje hazırladı. DMC Şirketi ve Acapulco Otel sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan projenin tanıtımı, geçtiğimiz gece Acapulco Otel’de büyük bir katılımla gerçekleştirilen, balo ile yapıldı.

Değerlerimize sahip çıkıyoruz
Doğan Türk Birliği’ne hizmet eden kişilere ve sponsorlara plaketlerin de verildiği gecede bir konuşma yapan Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu Doğan Türk Birliği’nin  Sevim Ebeoğlu, Mete Adanır gibi ünü yurt dışına taşan futbolcuların değerlerine sahip çıktığını söyledi. 
İyi sporcuların, iyi alt yapılarda yetiştiğini vurgulayan piskobulu “Biz de gençlerimize iyi alt yapı hizmeti sağlamak için çalışıyoruz” dedi. Piskobulu  bu konuda projenin mimarı DMC Şirketi direktörü Dimağ Çağıner’e ve Acapulco Otel’e teşekkür etti. Piskobulu  son yıllardaki sponsor eski başkan Ünal Aydoğan’a da sponsorluğundan dolayı  teşekkür etti. 

Dr Derviş Eroğlu: Suçsuz insanların haklılığı ortaya çıkacak 
Futbola olan özel ilgisi olan Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu da gecede gecede yaptığı konuşmada  ülkemizdeki kulüplerin sponsor bulmadan ayakta duramadıklarını vurgulayarak sponsor olan kulüplere teşekkür etti. Eroğlu “Gün gelecek dünya gerçekleri görecek. Suçsuz insanların haklılığı ortaya çıkacak. Bunun için mücadeleye devam ediyoruz. Doğan Türk Birliği aşkı ile, sarı lacivert aşk ile yetişen çocuklar yetiştikçe de daha çok gelişeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473