banner564

Sorun çözüldü

Lapta’nın bonservisi eksik olduğu halde kadrosunda oynattığı Kamil Gümüşok için Binatlı kulübü bonservisi vermeyi kabul etti

Sorun çözüldü
banner598
Lapta’nın transfer ettiği ancak eksik evrak nedeniyle transfer edemediği ve üç maçta kadroya dahil ettiği Kamil Gümüşok için Binatlı kulübübün bonservisini vereceği belirtildi.
Lapta Kulübünün transferinin gerçekleştiği düşüncesiyle oynattığı Kamil Gümüşok’un bonservisinin eksik olduğu ve transferinin geçersiz olduğu belirtilmişti.

Binatlı bonservisi verecek
Konuyla ilgili olarak yapılan görüşmelerde Binatlı Kulübünün bonservisi yeniden vermeyi kabul ettiği ancak transfer sezonu geçtiği için transferin devre arası transfer sezonunda yapılabileceği açıklandı.

Kamil Binatlı’nın malı
Konuyla ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu Kamil Gümüşok’un şu anda Lapta futbolcusu olmadığını Binatlı kulübünün bonservisi vermeyi kabul ettiğini ve ancak devre arası transferin gerçekleşebileceğini belirtti.

İtirazlar geçersiz
Hasan Sertoğlu Lapta kulübünün Kamil’i oynattığı maçlara itiraz süresinin geçtiğini maçtan 48 saat sonra tüm maçlar için itirazların süresinin dolduğunu belirterek “Gençlerbirliği Lapta maçı için itirazını dün yaptı ancak itiraz süresi doldu. Geçmişte buna benzer örnekler de var. O nedenle itirazlar geçersiz. Ama yönetim kurulunda bu konuyu yarın akşam (Buakşam) görüşeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474