banner564

“Puanlar almak için gidiyoruz”

Ligin ikinci devresine iyi başlayan Yeşilova’nın teknik direktörü Akyulaf açıklamalarda bulundu

 “Puanlar almak için gidiyoruz”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
İlk devrenin son maçında deplasmanda Küçük Kaymaklı’yı ikinci devrenin başlaması ile birlikte önce Doğan Türk Birliği, sonrasında ise Ozanköy maçlarını kayıpsız geçerek iyi bir seri yakalayan Merit Alsancak Yeşilova, bugün deplasmanda oynayacağı Yeni Boğaziçi karşılaşmasından galibiyetle dönmek istiyor. Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf maç öncesi yaptığı açıklamada takımının güzel bir çıkış yakaladığını ve bu çıkışı Yeni Boğaziçi deplasmanından kayıpsız dönerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Zorlu bir maç olacak
Yeni Boğaziçi takımının zor bir dönemde olduğuna dikkat çeken Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf rakipleri karşısında son derece dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. Bulundukları konumun daha iyisini elde etmek için yakaladıkları seriyi sürdürmek istediklerini belirten Akyulaf, takım olarak bulundukları konumun bilincinde ve ciddiyetinde olduklarını aktardı.

Mağusa’da kamp
Hafta arası Yalova karşısında çeyrek final vizesi aldıklarını ve kupada iddialı olduklarını birkez daha gösterdiklerini söyleyen Merit Alsanacak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf hem kupada hem de ligde yakaladıkları süreci devam ettirmek için iyi bir ortama sahip olduklarını söyledi. Yeni Boğaziçi maçı öncesi Bıly Mehmet, Hamis, Memduh ve Gökhan’ın aralarında olmayacağını ifade eden Akyulaf, maç öncesi takımı Mağusa’da kampa aldıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473