banner564

LAÜ’nün yatırımları devam ediyor

LAÜ’nün yatırımları devam ediyor
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), sağlık alanındaki laboratuvarlarının altyapısı için ciddi yatırımlar yapmaya devam ediyor.
Uygulamanın çok önemli olduğu sağlık alanında öğrencilerin en iyi eğitimi alabilmeleri için tam donanımlı laboratuvarları bünyesine kazandırmaya devam eden LAÜ, Odyometri ve Elektronörofizyoloji Laboratuvarlarını kurarak, öğrencilerine  bilinçli meslek becerilerini tam donanımlı laboratuvarlarda uygulayarak öğrenme imkanını sunuyor. 
LAÜ bünyesinde kurulan Odyometri Laboratuvarı ile ilgili bilgi veren Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Besim Özyel, günümüz teknolojisiyle donatılmış cihazlarla laboratuvarda öğrencilerin Odyometre, Timpanometre, ABR, Emisyon ve İşitme Cihazları uygulamaları gibi çalışmalar yapmalarına imkan sağlandığını belirtti. Özyel, öğrencilerin özellikle aldıkları teorik derslerin pratik ile tamamlanabilmesi için gerekli ekipmanın mevcut olduğu laboratuvarın, gelecekte öğrencilerin mesleklerini daha iyi yapabilmeleri adına  kendilerini en iyi şekilde geliştirebilecekleri bir ortamın hazırlanması amacıyla kurulduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473