banner564

Quaresma geri dönüyor

Kart cezası tamamlanan Quaresma'nın yanı sıra, sarı kart cezalısı Andreas Beck'in yerine Serdar Kurtuluş karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak

Quaresma geri dönüyor
banner598
Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçının kadrosu netleşiyor. Kart cezası tamamlanan Quaresma'nın yanı sıra, sarı kart cezalısı Andreas Beck'in yerine Serdar Kurtuluş karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak.
Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta ilk 11 şekillenmeye başladı. Zorlu Ege deplasmanı öncesi kadro konusunda kararını büyük ölçüde veren teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma'yı 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor.
Bursaspor maçında kırmızı kart gördüğü için bir önceki hafta takımını yalnız bırakan Portekizli futbolcu, Akhisar maçında yeniden formasına kavuşacak. Güneş sarı kart cezalısı Andreas Beck'in yerine ise sağ bekte Serdar Kurtuluş'u görevlendirecek.
Kaleyi yine Tolga'ya emanet edecek olan deneyimli çalıştırıcı, savunma hattında Serdar ile birlikte Alexis, Marcelo ve İsmail'i sahaya sürecek. Orta sahada Atiba, Oğuzhan, hücumda ise Quaresma, Sosa ve Olcay ilk 11'de yer almaları beklenirken, tek forvet görevini Gomez üstlenecek.
Beşiktaş taraftarı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. 
3 bin koltuklu kale arkasının yanı sıra, 7 bin kapasiteli maraton tribünü de siyah beyazlı taraftarlara ayrılmıştı. Satışa çıkan yaklaşık 10 bin bilet kısa süre içinde tükendi. Cumartesi saat 19.00'da başlayacak ve 16 bin 500 kapasiteli Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmada misafir takım taraftarı çoğunluğu oluşturacak. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473