banner564

Rakamlar Lefke diyor

K-Pet Süper Lig’de ilk yarının bitmesine son 2 maç kaldı.

Rakamlar Lefke diyor
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
Takımlarımız kalan 2 maçta alabilecekleri maksimum puanları alıp ikinci yarı için hedeflerini belirlemeye çalışacaklar.
   İşte bu maçlardan biri de Lefke’de, Lefke ile Binatlı arasında oynanacak. Lefke bu haftaya kadar topladığı 23 puanla 5’nci sırada, Binatlı ise 13 puanla 12’nci sırada yer alıyor.
  Aşağıda belirtilen rakamlara baktığımızda Lefke’nin kendi evinde oynayacağı mata galibiyete daha yakın olduğunu gösteriyor. Yine de her şey yeşil çimlerin üzerinde belli olur.

Lefke:
 Kendi evinde kolay gol yemeyen bir takım. Oynadığı 6 maçta kalesinde sadece 3 gol görürken, 12 gol de attı. Evindeki 6 maçın 5 tanesini galibiyetle tamamlarken sadece Mormenekşe ile berabere kaldı.  Deplasmanlarda ayni başarıyı gösteremese de evinde mağlubiyeti olmayan bir takım. 
  Kendi evinde maç başına 2 gol atarken en farklı galibiyetini sezonun ilk maçı olan K.Kaymaklı karşısında aldı. Topladığı 16 puan iç saha maçlarında en başarılı 2’nci takım durumundadırlar.

İç saha maçlarında alınan sonuçlar:
Lefke-K.Kaymaklı=3-0
Lefke-M.Menekşe=2-2
Lefke-Baf Ülkü Yurdu=1-0
Lefke-G.Gücü=2-0
Lefke Değirmenlik=2-0
Lefke-G.Birliği=2-1

Binatlı 
  Bu hafta oynayacağı rakibi kadar başarılı değil. Biten sezonun son haftalarında şampiyonluğu rakiplerine kaptıran Binatlı bu sezonun ilk yarısının sona ermesine 2 hafta kala gösterdiği performans onları da memnun etmiyor.
  Deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı ve 7 puan toplayabildi.  Rakip kalelere 9 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Deplasman maçlarında sadece G.Birliği’ne gol atamazken diğer rakiplerinin hepsinden de gol yedi. Fakat diğer 5 rakibine de gol atmayı başardılar.  
  Topladığı 7 puanla da 8‘nci sırada yer alıyor. En farklı mağlubiyetini ayni kentin takımı olan Baf Ülkü Yurdu karşısında aldı.

Deplasman maçlarında aldığı sonuçlar:
M.Menekşe-Binatlı=3-1
Baf Ülkü Yurdu-Binatlı=4-2
G.Gücü-Binatlı=1-3
Değirmenlik-Binatlı=1-1
G.Birliği-Binatlı=2-0
M.Türk Gücü-Binatlı=1-2

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2016, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473