banner564

Rakibin durumu bizi ilgilendirmez

GAÜ Çetinkaya’nın şampiyon olabilmek için mutlaka yenmesi gerektiği Yenicami’de teknik direktör Emre Perçinci, maça çıkıp mücadele edeceklerini kaydetti

Rakibin durumu bizi ilgilendirmez
banner598
Süper Lig’de şampiyonluk, Cumartesi günü bir derbi maç ile belli olacak. Yılların eskitemediği Yenicami-Çetinkaya karşılaşması 30 Nisan Cumartesi günü Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak. Taraftar rekoru kırılması beklenen bu önemli ve telafisi olmayan karşılaşma Yenicami teknik patronu Emre Perçinci rakibin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirtti. 

”Ligi kupa finaline hazır şekilde bitirmeliyiz”
Çetinkaya derbisi öncesi görüşlerini aktaran Yenicami teknik patronu Emre Perçinci, ‘’Ligin maratonunun son maçına geldik. Planladığımız hedeflerin bir kısmını gerçekleştirdik. Ligin kapanış maçında derbi maçı ile keyifli ve kupa finaline hazır şekilde bitirmek istiyoruz. Nasıl son 7 hafta da rakiplerin durumunu gözetmeksizin oynamışsak, Cumartesi günü de aynı şekilde olacaktır” dedi.

Bu hafta başka bir hava var
“Biz kendi işimize bakıp, kendi oyunumuza odaklanıp maça çıkacağız. Seyircinin fazla ilgi göstermesi bizim de istediğimiz bir konu çünkü futbol seyirci ile daha güzel. Umarım seyircinin ilgisini gelecek yıllarda daha çok maçlarda çekebiliriz” diyen Perçinci, takımda eksik olmadığını belirterek “Bu hafta takımımızda bambaşka bir hava var. Herkes kendini iyi ve forumda tutmak istiyor çünkü bu maçtan sonra da kupa finaline çıkacağız. Tüm Yenicami taraftarlarını maça davet ediyorum, bize güvensinler’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473