banner564

Rakip Yenicami

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Değirmenlik sezonun ilk hazırlık maçını bugün yapacak

Rakip Yenicami
banner598
Hamit SAKALLI
Süper Lig’in yeni ekibi Değirmenlik, sezon öncesi hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.
Değirmenlik Takımının Teknik Patronu Ahmet Zaifoğlu açıklamalarında yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ettiklerini ve sezon hazırlıklarına başladıktan sonraki  1 aylık süreçte oldukça verimli bir yükleme dönemi geçirdiklerini ve artık takımın eksik noktalarını görmek adına hazırlık karşılaşmaları oynamaya başlayacaklarını ifade etti. Bugün Yenicami ile bir hazırlık karşılaşmasına çıkacaklarını belirten Zaifoğlu, Pazar gün ise Dumlupınar ile karşılaşacaklarını söyledi.

Yabancı  futbolcuları deniyoruz
Ahmet Zaifoğlu açıklamalarında Amani konusunun çözülemediğini ve bu yüzden başka yabancı futbolcuları denemeye aldıklarını belirterek, bugün ve Pazar gün oynayacakları karşılaşmalarda adaya getirdikleri yabancı futbolcuları deneyeceklerini ve biri defansa biri de forvete olmak üzere iki yabancı transferi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Kamp olabilir
Ahmet Zaifoğlu, hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ettiklerini ancak önümüzdeki hafta yönetimle bir toplantı gerçekleştirerek kamp konusunu görüşeceklerini ve mali durumun elverişli olması halinde kamp yapmak istediklerini söyledi. Kamp gerçekleşmezse yeni sezon hazırlıklarına şu an olduğu gibi kendi tesislerinde devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474