banner564

Uzun süreli hedeflerimiz var

Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay yeni sezon çalışmaları hakkında Diyalog Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu

Uzun süreli hedeflerimiz var
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

GAÜ-Çetinkaya takımı yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. Teknik direktör Turan Altay uzun süreli hedefleri olan bir takım olduklarını belirterek takımdan memnun olduğunu kaydetti.

Altay: Ciddi projeler var
Çetinkaya’yı tercih etmesindeki sebebe değinen Turan Altay, GAÜ ile yapılan protokol sonrası camianın uzun süreli hedefleri ve projelerinin oluşunun, gelmesinde büyük rol oynadığını belirtti. Bu nedenle geç de olsa yeni sezona merhaba dediklerini belirten GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, geç kalmalarına rağmen yoğun ve tempolu bir şekilde çalışarak yeni sezona hazırlanacaklarını vurguladı.

Benim hedeflerim bellidir
Çetinkaya’nın geçen yıl çok sıkıntılı bir sezon geçirdiğini belirten Turan Altay, bu sezon ise yapılan ciddi girişimler sonrası bunun yaşanmayacağını belirtti. Çoğu kesimde oluşan kadro sonrası belli tebessümler gördüğünü belirten Turan Altay, kendisinin her zaman hedeflerinin belli olduğunu, bunun her kes tarafından iyi bilindiğini, günün sonunda ise esas tebessümün Çetinkaya camiasında olacağını vurguladı. Takıma yüksek yaş oranına sahip oyuncuların dâhil edildiğine değinen GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, 3 sene önce bu oyuncuların bulundukları takımlarla ne noktaya geldiklerini ise kimsenin unutmaması gerektiğinin altını çizdi.

Fotoğraflar: Onur ULAĞ

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473