banner564

Roberto Carlos'a hapis şoku

Brezilyalı yıldıza 20 bin dolarlık nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle 3 ay ceza verildi

Roberto Carlos'a hapis şoku
banner598
Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen Brezilyalı Roberto Carlos'a ülkesindeki iki çocuğu için toplam 20 bin dolarlık nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle 3 ay hapis cezası verildi. Real Madrid'in Asya ve Okyanusya elçisi olan Carlos 2007-2009 arasında Fenerbahçe'de oynamıştı
Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos, iki çocuğunun nafaka ödemelerini geciktirdiği gerekçesiyle Rio de Janeiro'da üç ay hapis cezası aldı. 44 yaşındaki futbol efsanesinin eski hayat arkadaşı Barbara Thurler'a 61 bin Real (20 bin dolar) borcu bulunduğu belirtildi.
Rio de Janeiro'daki Itaperuna Forum'da bulunan aile mahkemesinde gizli gerçekleşen oturumda Roberto Carlos'un "Finansal sorunlar yaşıyorum. Bu nedenle ödemeler gecikti" savunması kabul görmedi.
Real Madrid'in efsane kadrosunda yer alan Roberto Carlos 2007-2008 sezonu başında Fenerbahçe'ye gelmiş, 2009 yılı sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giymişyi. Real Madrid'in Asya ve Okyanusya elçisi olan Roberto Carlos'un şimdiki eşi Mariana Lucon geçen ay doğum yapmıştı. Mariana adı verilen kız çocuğu Roberto Carlos'un dokuzuncu çocuğu olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474