banner564

Topaloğlu’ndan sıkı program

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kartepe’de bulunan Gençler Birliği günü üç antrenmanla tamamladı

Topaloğlu’ndan sıkı program
banner598
Kartepe’de kampta bulunan Gençler Birliği, 4.günü sıkı bir antrenman programı ile tamamladı.
Pazartesi gününden beridir yeni sezon hazırlıklarına İzmit-Kartepe’de devam eden Larnaka Gençler Birliği, 4.günü tamamladı. Kırmızı siyahlılar sabah, öğlen ve akşam olmak üzere kampın 4.gününü yaptığı 3 idmanla tamamladı. 

Sabah dayanıklılık çalıştılar
Sabahın ilk saatlerinde dayanıklılık ve çabukluk çalışan İskele temsilcisi, öğlen antrenmanında ise çok sıkı çalıştı. Tempolu dakikalık koşularla öğlen antrenmanını geçiren Topaloğlu’nun öğrencileri, akşam ise taktik çalışarak kampın 4.gününü tamamladı. 

Gençler istekli
Özellikle A2 takımından kampa katılan genç oyuncular Ahmet Kara, Berk Kaya, Mustafa İlkman ve Kadir Erol’un antrenmanlarda arzulu ve istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Takımın kaleci antrenörlüğünü yapan Ozan Uzunoğlu, kaleciler Ali Aydemir ve Ali Karal’a zorlu idmanlar yaptırırken, iki kalecinin de başarılı performansları dikkatlerden kaçmadı. Kaptan Ertan Bulut rahatsızlığı nedeniyle dünkü 3 idmana da katılamazken, Sercan ise topuğunda deri yırtılması nedeniyle öğlen idmanını yarım bıraktı. Gençler Birliği, kampın 5.günü olan bugün de 3 idman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473