banner564

Sadece nefes aldık

Geçen hafta son dakika golüyle Düzkaya’yı mağlup eden Dumlupınar, Görneç deplasmanından da puan almak istiyor

Sadece nefes aldık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de bu sezon tam manasıyla hayal kırıklığı yaratan Dumlupınar’da gözler hafta sonu oynanacak olan Görneç maçına çevrildi. Geçen hafta Düzkaya karşısında almış oldukları galibiyet sonrası işlerinin bitmediğini belirten Kılıç Ali Kahraman, o maçın ardından sadece hafta adına nefes aldıklarını, bu haftaki Görneç maçı sonrası ise farklı şeyleri konuşmanın mümkün olabileceğini belirtti.

Puanla dönmeliyiz
Düzkaya maçını aldıkları galibiyet sonrası geride bıraktıklarını aktaran Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, şu an lig bitse ligde kalabileceklerinin farkında olduklarının ancak önlerinde daha 3 maçın olduğunu unutmadıklarını belirtti. 

Zor bir maç
Düzkaya maçını zor bir karşılaşma sonrası son dakika golü ile galip bitirmelerinin, bulundukları konum açısından önemli olduğunu aktaran Kahraman, bu haftaki Görneç deplasmanında ise dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Savunmada sıkıntı
Mehmet Tozkoparan, Mustafa Sakallı, Hasan Şemmedi ile birlikte Hakan Borataş’ın sakatlıklarından dolayı özellikle savunma anlamında sıkıntıların mevcut olduğunu aktaran Kahraman, bu oyunculardaki durumun aşılması halinde ise daha iyi halde olabileceklerine vurgu yaptı. 

Kazanırsak son iki haftaya rahat gireriz
Görneç deplasmanında galip gelmeleri halinde son iki haftaya rahat girebileceklerini de aktaran tecrübeli çalıştırıcı Gençlik Gücü karşılaşması öncesi Görneç maçından kayıp yaşamamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473