banner564

Salahi Zaimoğlu Türkiye Milli Takımı’nda

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından gerçekleştirilen seçme müsabakasında Kıbrıslı sporcu başarılı oldu

Salahi Zaimoğlu Türkiye Milli Takımı’nda
banner598

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 13 - 14 Şubat 2016 tarihlerinde Mersin / Erdemli Olimpik Atış Poligonu’nda Olimpik Trap, Double Trap ve Skeet Milli Takım Seçme Yarışması yapıldı. 

Yapılan Olimpik Trap, Double Trap ve Skeet Milli Takım Seçme Yarışması’na KKTC Atıcılık Federasyonu atıcı sporcularından Ahmet Anıl Tunçalın, Salahi Zaimoğlu ve Genç Atıcımız Derken Örü katıldı. Türkiye Milli Takım seçme müsabakasında Salahi Zaimoğlu üstün başarı göstererek Türkiye Skeet Milli Takımı’na seçildi.    
Türk Milli Takımı’na seçilen Milli Atıcı Salahi Zaimoğlu geçmiş dönemde de aynı başarıyı göstererek, İspanya Granada’da yapılan Dünya Kupası’na Türk Milli Takımı adına katılmıştı.
Bu sene de 17 – 25 Mart 2016 tarihleri arasında Güney Kıbrıs’ta yapılacak olan Dünya Kupası’na Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen ikinci kez katılacak. 
 
Yiğitcan: Sporcuların teşvik edilmesi gerekir  
Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan, Türkiye Milli Takım Seçme müsabakasında sporcularımızın Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi. Yiğitcan; “Sporcularımız gittikleri tüm yarışmalarda başarılı olmaya başlamışlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak spor dairesi tarafından teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474