banner564

Şampiyon Emrah Şimşek

Dünya Şirketler Turnuvası’na katılarak Uluslararası Golf şampiyonluğunu kazanan ünlü sporcu ülkesine dönmeden önce girmiş olduğu son turnuvada da başarılı olurken Merit ailesine de teşekkür etti

 Şampiyon Emrah Şimşek
banner598
Dünya Şirketler Turnuvası’na katılan Emrah Şimşek iyi bir skorla dereceye girerek haber Türk kanalına ve Bloomberg HD Magazin kanalına aynı zamanda Türkiye’de ve Dünyada Golf Dergisi’ne, Golf Mag dergilerine çıkarak Merit ailesini gururlandırdı. 
Carya ve International Golf sahasında yapılan Opet sponsorluğunda ‘Dünya şirketler Golf Turnuvası’nda 2 gün süren zorlu mücadelenin ardından iyi bir skorla dereceye girerek Merit ailesini gururlandırdı.
Romanya Thracian Cliffs, light House, Black Searama Golf Sahalarında yapılan ‘Uluslararası Golf Turnuvası’nda dünyanın en zor 7’nci golf sahasında 3 gün kıyasıya yarışılan ve yarışma sonrası Uluslararası Golf şampiyonluğunu kazanan Şimşek ülkesine dönmeden önce girmiş olduğu son turnuvada da başarılarına bir yenisini ekledi.
Bulgaristan Light House Golf sahasında düzenlenen; ‘S.SARDAROV CUP 2016 Golf Turnuvası’na katılarak dünyada bir tane bulunan ve Golf federasyonunda muhafaza edilen, kazananlara sembolü olan “S.Sardarov Gümüş Madalya”sını şampiyonluğuyla kazanmış oldu.
 Emrah Şimşek yaptığı açıklamada; “Bu başarıya katkıda bulunan Net Holding ve Merit ailesi başta olmak üzere, yöneticilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474